RESSENYA: LA ÉLITE

by - 14:13:00


Resultat d'imatges de la elite-------------------------------------------------------
TITOL: La Élite 
AUTORSKiera Cass
IDIOMA ORIGINALAnglès
EDITORIALRocabolsillo  
ANY2013
SINOPSI: De les trenta-cinc noies que van arribar al palau per competir en la Selección, totes menys sis han tornat a les seves llars. I només una aconseguirà casar-se amb el príncep Maxon i ser coronada princesa d'Illéa.
L'America encara no està segura de cap a on es decanta el seu cor. Quan està amb en Maxon, es veu envoltada d'un amor nou que la deixa sense alè i no pot imaginar-se està amb ningú més. Però, quan veu a l'Aspen pels voltants del palau, els records de la vida que havien planejat tenir junts apareixen a la seva memòria. El temps s'acaba i l'America ha de prendre una decisió.
Mentre lluita per descobrir quin és el seu futur, els rebels violents que volen derrocar la monarquia són cada cop més forts i els seus plans podrien acabar amb qualsevol aspiració de l'America de tenir un final feliç.
---------------------------------------------------------------------------------------------

LA MEVA OPINIÓ


La Élite és el segon llibre de la trilogia La Selección  escrita per l'autora Kiera Cass. Primer de tot, ens situem a Illéa, un país creat després de la caiguda d'Estats Units, en el qual la societat està dividida en castes. Els habitants del país estan pendents de "la Selección", una competició per a triar la futura princesa del país. Trenta noies van començar i només sis continuen a palau, entre elles l'America, la nostra protagonista.
     En comparació amb el llibre anterior, l'he trobat bastant fluix per diverses raons. La primera, l'estancament de la trama. Tot i que durant bona part del llibre succeeixen bastants assaltaments a palau, per part dels rebels, que aporten acció, considero que es una novel·la molt plana en la qual la trama no es desenvolupa amb l'agilitat del primer llibre. Per altra banda, després d'un fet important que succeeix a un personatge, veiem un canvi en la manera d'actuar de la protagonista, que en molts moments pot arribar a desesperar al lector. Perd la confiança i continua molt indecisa entre l'Aspen i en Maxon, de manera que ens tornem a trobar davant d'un altre triangle amorós típic de les novel·les juvenils.
-------------------------------------------------------------------------------------------

"I allà apareixia de nou l'esperança, obrint-se pas entre tantes preocupacions"
--------------------------------------------------------------------------------------------
      Així mateix, La Élite conté molta informació sobre la formació i origen d'Illéa, i ens apropem més a la vida del príncep Maxon, amb algunes sorpreses importants. Tota aquesta informació la considero necessària per a un bon desenllaç del llibre.
    Per últim, aquesta novel·la, igual que la primera, és de lectura àgil.


     
Laura

You May Also Like

2 COMENTARIS

  1. Estic completament d'acord en que aquest llibre és més fluix perquè la trama no és tant intensa. Tot i això t'animo a que continuis la saga de La Selección perquè hi trobaràs moltes coses sorprenents i la trama serà molt més intensa.
    Enhorabona per la ressenya!

    Laura (Aural Books)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per comentar! Sí, tinc el següent llibre pendent però acabaré la saga!

      Elimina