BOOK HAUL: LLIBRES DE L'ESTIU

by - 21:55:00

 


Hola, joves lectors!

Aquest migdia hem deixat enrere l'estiu per a donar pas a la tardor. I, què millor que una entrada nova per acomiadar l'estació més calorosa?

Avui us presento el primer Book Haul del blog, és a dir, un petit recull de les meves noves adquisicions durant aquests últims mesos.

Espero que el gaudiu!


LA VENGANZA DEL UNICORNIO (IRIA G. PARENTE & SELENE M. PASCUAL)

PÀGINES: 664

SAGA: El dragón y el unicornio 2

SINOPSI: Tras el asesinato de uno de los suyos, Viria decide atacar Gineyka y conquistarla de una vez por todas. Tras el asesinato de uno de los suyos, Viria decide atacar Gineyka y conquistarla de una vez por todas. Lo que no espera es que Gineyka esté preparada y también desee la venganza. El conflicto arrastra a todo el mundo en ambas tierras: Via y Neith se encuentran alistados en el ejército contra su voluntad, mientras que Irati Burgoa lucha por la memoria de una amiga perdida; su hermano Saroi, en cambio, ansía huir de la mansión vicepresidencial, tanto como Arabella Medici del convento donde la han recluido. Por su parte, Eider Haizea ha perdido cualquier ápice de esperanza... Al igual que Aurora Solari, que se limita a ver los días pasar. Mientras la guerra entre la nación del dragón y la del unicornio estalla, la Muerte observa y se pregunta cuántas víctimas se cobrará.


EL SENYAL (MARTA MENEU-BORJA)

PÀGINES: 240

SAGA: -

SINOPSI: El rellotge del campanar es va aturar, precisament, aquella nit. L'endemà, la plaça de l'Ajuntament s'omplia de gent que protestava, silenciosa, contra el darrer assassinat d'una dona. Joana, Dori, Ivonne i Val, entre moltes altres persones, van participar en una concentració que no expressava només rebuig, sinó també por i cansament davant d'una situació, en el fons, no tan llunyana per a cap d'elles. Perquè el senyal de la violència, aparent o invisible, pot aparéixer en qualsevol racó. Com també hi pot aparéixer el senyal de l'esperança, dels lligams, de les llums que no s'apaguen.


EL IMPERIO FINAL (BRANDON SANDERSON)


PÀGINES: 688

SAGA: Nacidos de la bruma (Mistborn) 1

SINOPSI: Durante mil años han caído las cenizas y nada florece. Durante mil años los skaa han sido esclavizados y viven sumidos en un miedo inevitable. Durante mil años el Lord Legislador reina con un poder absoluto gracias al terror, a sus poderes e inmortalidad. Le ayudan «obligadores» e «inquisidores», junto a la poderosa magia de la «alomancia». Pero los nobles a menudo han tenido trato sexual con jóvenes skaa y, aunque la ley lo prohíbe, algunos de sus bastardos han sobrevivido y heredado los poderes alománticos: son los «nacidos de la bruma» (mistborns). Ahora, Kelsier, el «superviviente», el único que ha logrado huir de los Pozos de Hathsin, ha encontrado a Vin, una pobre chica skaa con mucha suerte... Tal vez los dos, unidos a la rebelión que los skaa intentan desde hace mil años, logren cambiar el mundo y la atroz dominación del Lord Legislador.       


ENTRE NOSALTRES (AINA HUIX)


PÀGINES: 227

SAGA: -

SINOPSI: El primer dia d’institut tot són nervis davant de l’inici d’un nou curs, dels retrobaments i de les sorpreses que tothom espera trobar. Però res és tan inesperat com l’assassinat d’un dels alumnes i la presència d’una enigmàtica mossa d’esquadra per investigar el cas. Entre els alumnes de l’institut hi ha l’assassí, però la vida d’aquests adolescents no s’atura mentre a l’institut es desenvolupa una investigació que destaparà secrets i problemes silenciats. Realitats amagades que condicionen les relacions personals d’uns joves que lluiten per descobrir el món adult, malgrat els desenganys.


You May Also Like

0 COMENTARIS