RESSENYA: MEMÒRIES D'IDHUN II: TRÍADA

by - 19:56:00



Títol: Memòries d'Idhun II: Tríada
Autora: Laura Gallego García
Idioma Original: Castellà
Editorial: Cruïlla
Any: 2005
SinopsiEl drac i l'unicorn han arribat... El drac i l'unicorn són aquí... La notícia corre com la pólvora entre els idhunites contraris a la tirania d'Ashran el Nigromant. Creixent així les esperances que l'anhelada profecia es compleixi i el món d'Idhun sigui alliberat. I, no obstant això, la guerra segueix i els membres de la Resistència prenen camins diversos. A més, com han de creure a en Jack i la Victòria si en Kirtash, el Shek, és amb ells?





Segona part de la famosa trilogia de l'escriptora Laura Gallego García. Definitivament, està a l'alçada del primer, de fet m'ha agradat més, i això que ja vaig parlar molt bé del primer.
Durant la lectura d'aquest llibre descobrim millor com és el món d'Idhun, coneixem noves races d'éssers vius i nous personatges (moltíssims!).
Pel que fa referència a la trama, a mida que avancem amb els llibres de la trilogia trobem més aventures i més problemes a resoldre el que provoca que cada cop em llegeixi aquests llibres més ràpid. T'atrauen des de la primera pàgina.
Durant aquest segon llibre he notat un canvi, una maduració dels personatges, que m'ha agradat moltíssim, el Jack deixa de ser tan poruc, i la Victòria tant insegura.
La trilogia de Memòries d' Idhun la considero una de les millors juvenils que podem trobar actualment i crec que els joves l'haurien de llegir!


Laura

You May Also Like

0 COMENTARIS