RESSENYA: LAS GUERRAS DEL MUNDO EMERGIDO I: LA SECTA DE LOS ASESINOS

by - 19:42:00




Títol: Las guerras del mundo Emergido I: la secta de los asesinos
Autora: Licia Troisi
Idioma Original: Italià
Editorial: Destino
Any: 2006
Sinopsi: Ja han passat quaranta anys des de que va acabar la gran guerra que va posar fi a la conquesta de l'Aster, el Tirà, però el Mundo Emergido, segueix sense trobar la pau. Dohor, Cavaller del Drac convertit en rei de la Terra del Sol, està estenent lentament la seva influència sobre la resta de Terres. Però no és l'únic que conspira el poder. La misteriosa Gilda dels assassins, els membres de la qual viuen consagrats a l'assassinat en totes les seves formes, ha ressuscitat el terrible i sanguinari culte a Aster. Per tal de dur a terme els seus plans, la Gilda busca pertot arreu adeptes i guerrers assessins com la Dubhe, que, als disset anys, és la lladre més hàbil de la Terra del Sol, capaç d'entrar com una ombra a les cases millor guardades i robar tot el que contenen de valor.
Tot i que la noia ha jurat que mai acabaria amb una vida humana, la Gilda té moltes maneres de convèncer a qui es proposi. Com, per exemple, un sortilegi capaç de transformar a la Dubhe en una esclava capaç d'assessinar quan li ordenin...



Buscava una nova trilogia de fantasia que m'atrapés, m'enamorés, des de la primera pàgina, de manera que vaig dirigir-me a la biblioteca.
Després de buscar una estona, em va cridar l'atenció la portada i, posteriorment, la ressenya d'aquest llibre, el qual no havia sentit a parlar. Em vaig adonar que era el llibre que buscava.
En els primers capítols,s'explica la història i el passat de la Dubhe, una noia de disset anys i la protagonista de la novel·la. Aquests, aconsegueixen captar, ràpidament, l'atenció del lector i a mida que anem passant les pàgines ens trobem més acció i aventures.
Tot i que podem trobar algunes escenes de sang una mica cruels, la veritat és que em va sorprendre molt la trama del llibre i les descripcions.
Fent referència als personatges, la protagonista és una noia valenta, independent i capaç d'afrontar totes les dificultats que trobi pel camí (encara que al llarg del llibre es trobarà amb moltes!). Així i tot, personalment, el personatge que més destaco és el del mestre, imprescindible en la vida de Dubhe i que a poc a poc anirà enamorant al lector.
Sense fer cap spoiler del final, us diré que és obert i que quedareu amb moltes ganes de continuar llegint la trilogia. 



Laura

You May Also Like

0 COMENTARIS