RESSENYA: BESOS ENTRE LÍNEAS

by - 16:07:00




Títol: Besos entre líneas
Autores: May R Ayamonte i Esmeralda Verdú
Idioma Original: Castellà
Editorial: Planeta
Any: 2016
Sinopsi: L'Emma és una noia amb una vida no gaire fàcil. Quan tenia sis anys, la seva mare va morir en un accident de cotxe i el seu pare, a qui ha de cuidar els caps de setmana, va patir seqüeles físiques i intel·lectuals. Entre els estudis i les seves responsabilitats familiars, l'Emma no té gaire temps per fer les coses pròpies de la seva edat. Per sort, la literatura anima els seus dies. Els llibres, el seu blog i el seu nou canal de YouTube són el seu refugi i, mentre totes les persones del seu voltant tenen vida social, l'Emma prefereix passar les hores a la biblioteca.
Tot canvia quan l'Eric, un noi que acaba d'arribar al poble, entra a la seva vida. L'Eric és guapíssim i devastador, però també amaga molts secrets i un passat obscur pel qual ha de complir condemna  fent feines comunitaries.


Si seguiu i esteu al dia del món booktuber, segurament coneixereu a les dues autores May R Ayamonte i Esmeralda Verdú, ja que els seus canals són coneguts a nivell nacional.
Primer de tot, em va tirar una mica enrere la lectura d'aquesta novel·la perquè l'envolten males crítiques, però tenint en compte que molta gent crítica a aquestes noies únicament pel fet tenir un canal al YouTube, em va tirar endavant i per Sant Jordi el vaig obtenir.
Per començar, la trama és una mica bàsica, tot i que la gent que envolta a la protagonista pot semblar peculiar, L'Emma és la típica protagonista de llibre, així com els altres dos nois principals.
Les descripcions, així mateix, són senzilles i sense profunditat, de manera que al lector li costa entrar a la trama.
A part d'això, segurament, el que em va decebre una mica és el final previsible. Un lector, espera un final que el desconcerti i a mitja novel·la ja intuïes com acabaria la trama.
Després d'haver exposat els punts que considero dèbils, m'agradaria mostrar els forts de Besos entre líneas.
Primer de tot, al llarg del llibre, ens podem trobar amb curtes referències de llibres, així com objectes frikis de personatges de lectura juvenils que a tot apassionat lector li agradaria tenir. 
D'altra banda, també apareixen famosos booktubers (amb noms inventats fàcilment identificables) que, a una persona enamorada i seguidora d'aquests, anima i crea una lectura més amena.
En conclusió, és cert que aquesta novel·la té alguns errors i, vaig tenir la sensació de que hi havia parts inacabades, però, tot i això, he llegit llibres molt pitjors.


Laura

You May Also Like

0 COMENTARIS