RESSENYA: LA CASA DE RIVERTON

by - 20:26:00




Títol: La casa de Riverton 
Autora: Kate Morton
Idioma Original: Anglès
Editorial: Amsterdam
Any: 2008
Sinopsi: Anglaterra, 1924. Un jove poeta apareix mort al jardí de la mansió de Riverton durant una gran festa de societat. Les dues germanes Hartford presencien la tragèdia i no tornen a parlar-se mai més després d'aquella nit d'estiu. Setanta-cinc anys més tard, Grace, la lleial criada de la família Hartford creu haver enterrat per sempre els records de Riverton. Fins que rep la trucada d'una directora que prepara una pel·lícula sobre el que va passar. Una apassionant història d'amor, amistat, lleialtat i secrets guardats durant massa temps.
Un retrat esplèndit de la decadència de les grans famílies nobles i dels anys de disbauxa de l'Anglaterra d'entreguerres.



La meva mare em va recomenar aquest llibre a l'estiu i, després d'insistir-me dia sí, dia també, vaig deixar la lectura que tenia per llegir-me'l. He de dir, que no m'arrepenteixo d'haver-ho fet.
El que més em va captivar d'aquesta novel·la és la manera com està escrita. L'autora Kate Morton alterna capítols en èpoques diferents, les més destacades són als anys 1924 i 1999.
A més a més, és un llibre que engloba gèneres diversos, però, majoritariament, podríem dir que és una novel·la d'intriga i d'amor.
Fent referència als personatges, crec que tots estan molt ben creats i a mida que avança la trama, els hi agafes apreci.
Tot i que , personalment, considero que La casa de Riverton és molt plana, és a dir, no conté molta acció, algunes parts són bastant descriptives i es poden arribar a fer pesades, t'atrau des de la primera pàgina.



Laura

You May Also Like

0 COMENTARIS