RESSENYA: INSURGENT

by - 19:49:00



Títol: Insurgent
Autora: Veronica Roth
Idioma Original: Anglès
Editorial: Molino
Any: 2012
SinopsiUna sola opció pot transformar-te, o pot destruir-te, però sempre té conseqüències. Amb l'onada de disturbis de les diferents faccions, la Tris haurà d'assegurar-se de protegir aquells qui estima. mentre s'enfronta a inquietants preguntes sobre la culpabilitat, el perdó, la identitat, la lleialtat, la política i l'amor. El dia de la iniciació de la Tris hauria d'haver estat una celebració de la facció escollida, en canvi, el dia va acabar amb un gran problema. El conflicte entre les faccions s'intensifica i les diferents ideologies s'enfronten. En temps de guerra, s'escullen nous líders i els secrets surgeixen, cada decisió té conseqüències cada cop més potents.




Insurgent la considero una continuació que està a l'alçada de la saga. És cert que no arriba a ser tan bo com el primer llibre, però està força bé. 


En aquest llibre, podem observar una gran evolució dels personatges, sobretot dels principals, i a més a més les escenes d'acció augmenten.
Però el que més destaco d'aquest llibre, una altra vegada, són els escenaris on succeeix la trama. Per primera vegada en la trilogia, diverses parts de la història succeeixen en altres faccions a part d'intrepidesa i abnegació. Franquesa, erudició i amistat prenen importància. Per altra banda, els abandonats causaran un gir inesperat amb nous personatges implicats.
El balanç que faig de el llibre és positiu i el recomano a totes les persones enamorades de les novel·les distòpiques. 



Laura

You May Also Like

0 COMENTARIS