RESSENYA: EL LLADRE D'IDEES

by - 20:22:00




Títol: El lladre d'idees
Autora: Joaquim Carbó
Idioma Original: Català
Editorial: Casals
Any: 2002
SinopsiDesprés que en el curt període de tres mesos uns lladres li robessin dues vegades la cartera dins el metro, l'autor no va parar d'inventar les històries que trobareu aquí, en què hi surten tota mena de pispes, carteristes, rebentapisos, entarugadors, xoriços, trinxeraires, matuters, netejacotxes i contrabandistes empaitats per bòfies, gavardines o guripes, que és el nom amb que la gent de l'hampa coneix els serveis de l'ordre. Un carterista que té els dàtils -els dits- molt hàbils queda amb un pam de nas quan, en lloc de robar d'una cartera diners, roba una llibreta en que un novel·lista anota els nous temes que se li acudeixen per a les seves narracions.




Quan era més petita, recordo haver llegit alguns llibres de l'autor Joaquim Carbó, com per exemple El gos del metrodel qual tinc molt bons records, i volia llegir-ne algun dirigit a joves.
Dins d'aquest llibre podreu trobar vuit relats, bastant curts, sobre lladres. En tots els relats hi podem trobar tocs d'humor i alguns d'ells són realment divertits.
A més a més, aquest llibre conté al final, un petit recull amb tot el vocabulari , aparegut anteriorment, sobre la delinqüència per a entendre millor tots els relats.
Si voleu passar una estona divertida llegint, El lladre d'idees és una molt bona opció.

Laura

You May Also Like

0 COMENTARIS