MISCEL·LÀNIA #2- FIRA DEL LLIBRE D'OCASIÓ, ANTIC I MODERN

by - 12:26:00


Hola joves lectors!
A l'entrada d'avui us parlaré sobre la fira del llibre d'ocasió,  antic i modern, enguany la 65a, que es pot visitar des del dia 16 de setembre fins al 2 d'octubre.
Tot i que té més de mig segle d'història, no va ser fins l'any passat, mirant informació sobre les festes de la Mercè de Barcelona, que en vaig conèixer l'existència. Es situa cada any al Passeig de Gràcia de la capital catalana, des de la Plaça Catalunya fins al carrer Consell de Cent.
  La fira del llibre d'ocasió, ofereix als visitants una extensa varietat de llibres a molt bon preu per a tots els públics. I el que més em fascina de tot: llibres de segona mà, descatalogats i rareses, que criden l'atenció dels vianants i les casetes desprenen una olor a llibre antic que embriaga a qualsevol.
  Si després d'aquest petit tast encara no us he convençut per visitar-la,  us deixo unes fotografies de la meva visita d'ahir, on vaig comprar dos clàssics de la literatura: Orgull i Prejudici de l'autora Jane Austen i Dràcula de l'escriptor Bram Stoker. 
Resultat d'imatges de fira del llibre d'ocasió




Els horaris són de dilluns a dissabte de 10.00 a 21.00 h i els diumenges i festius de 11.00 a 21.00h. Entrada gratuïta.
Us la perdreu? 





Laura

You May Also Like

0 COMENTARIS