RESSENYA: BATECS

by - 20:15:00


Resultat d'imatges
-------------------------------------------------------
TITOL: Batecs
AUTORS:Javier Ruescas i Francesc Miralles
IDIOMA ORIGINAL: Castellà
EDITORIALCruïlla
ANY2016
SINOPSI: I si la persona correcta es troba a la distància equivocada?
Què pot passar entre dos desconeguts que estan separats per milers de quilòmetres? Què poden saber l'un de l'altre per les fotos que pengen i els textos que escriuen? I per què cada cop que reben
un missatge els batecs del cor s'acceleren?
---------------------------------------------------------------------------------------------

LA MEVA OPINIÓ


Batecs és la segona part de Pulsacions escrit pels autors Javier Ruescas i Francesc Miralles. Després d'haver llegit la primera novel·la i sorpresa per l'estil peculiar de l'obra (està escrit tot en conversa d'un programa de missatgeria mòbil) estava desitjant llegir la continuació.
  És important comentar que, encara que no haguem llegit Pulsacions, podem llegir aquesta ja que són independents. Únicament es mencionen uns personatges de la primera part i no formen part de la trama principal.
  Batecs és protagonitzat per en Remo, un noi que acaba de patir un desengany amorós, i la Carol, una noia que acaba de perdre la seva mare i que es dirigeix a Tòquio a viure amb el seu pare a qui amb prou feines coneix. Tots dos es troben a l'aeroport després d'haver perdut els seus vols corresponents i, a partir d'aquest moment, comencen una amistat a través d'un programa de missatgeria mòbil. 
  Aquesta novel·la continua amb la inusual forma d'escriptura que la dota d'un estil modern i una àgil lectura. Pel que fa a la trama, l'he trobat bastant fluixa, és molt previsible i senzilla, a més a més, he trobat a faltar el punt de misteri que era propi de Pulsacions. Tot i així, la relació entre els personatges és molt més real que la de la primera part, ja que s'hi veu una evolució clara. Així mateix, el llibre presenta algunes novetats com fotografies i posts de blog, fet que amenitza encara més la lectura.
--------------------------------------------------------------------------------------------
"Fins i tot els moments més terribles amaguen un bri d'esperança"
--------------------------------------------------------------------------------------------
  Encara que, personalment, vaig trobar més entretingut PulsacionsBatecs és una lectura fresca i molt recomanable, ideal per a les vacances d'estiu!

Laura

You May Also Like

0 COMENTARIS