RESSENYA: JOC DE TRONS

by - 16:26:00

Resultat d'imatges de joc de trons
Títol: Cançó de gel i foc I: Joc de Trons
Autor: George R. R. Martin
Idioma Original: Anglès 
Editorial: Alfaguara
Any: 2011
Sinopsi: Els estius s'allarguen durant dècades. L'hivern pot durar tota la vida. I la lluita pel Tron de Ferro ha començat. S'estén des del sud, on la calor engendra conspiracions, luxúria i intrigues, al vast i gèlid nord, on un mur de gel de set-cents peus d'alçada protegeix el regne de les forces de la foscor que es troben més enllà.
El joc de trons. Guanyaràs o moriràs.
  

  Aquesta és la primera part de la saga escrita per l'autor George R. R. Martin Cançó de gel i foc, coneguda per la famosa sèrie de televisió de HBO. 
   La novel·la està ambientada en un món on les estacions no duren una època determina, els personatges es troben al final d'un llarg estiu i es preparen per un gèlid hivern. Basat en l'edat mitjana, està compost per set regnes governats per set famílies diferents que es van coneixent al llarg de la saga. 
   Joc de trons  està escrita en tercera persona i cada capítol està narrat des de vuit personatges diferents. Aquesta característica del llibre fa que s'estiguin duent a terme diverses trames alhora i que cada una d'aquestes quedi aturada durant aproximadament vuitanta pàgines, he de confessar que això sovint em desesperava.
   Fent referència als personatges, George R.R.Martin, n'ha creat uns de molts complexes i diferents, de manera que empatitzes fàcilment  amb ells.
  Per què hem de llegir Joc de Trons? Molt fàcil, és una novel·la molt completa, ja que engloba temes molt diversos i, tot i que he llegit crítiques diverses sobre la densitat i dificultat de la lectura, jo l'he trobat àgil de llegir i m'ha atrapat des de les primeres pàgines.
Si sou fanàtics de la fantasia, no deixeu escapar l'oportunitat de llegir la saga Cançó de gel i foc, us sorprendrà. 


Laura

You May Also Like

0 COMENTARIS