RESSENYA: NO ESTÀ ESCRIT A LES ESTRELLES

by - 20:46:00



Títol: No està escrit a les estrelles
Autora: John Green
Idioma Original: Anglès
Editorial: Estrella Polar
Any: 2012
SinopsiTot hi que la medicina ha aconseguit reduir el tumor i li ha regalat uns anys més de vida, la Hazel segueix sent una malalta terminal. El seu final sebla que ja està escrit. Però l'aparició de l'Augustus Waters al grup de suport de nois amb càncer canvia radicalment la seva vida. La història està apunt de ser reescrita. 





El primer cop que vaig sentir parlar d'aquest llibre, va ser quan la pel·lícula va arribar als cinemes. Després d'haver descobert que aquest tenia molt bones crítiques, vaig llegir-me el llibre abans d'anar-la a veure.
Aquest el considero un llibre imprescindible, que tothom hauria de llegir. La història de la Hazel t'arriba al cor des de la primera pàgina gràcies a la manera tan natural com escriu l'autor John Green.
Fent referència als personatges, la Hazel és molt especial. Una noia valenta, lluitadora però a la vegada realista. El fet que la novel·la és narrada en primera persona a partir d'aquest personatge ha fet que l'apreciés molt.
Per altra banda tenim l'Augustus Waters, per a mi (i segurament per a molts lectors i lectores) l'ànima del llibre, un personatge imprescindible. Un noi optimiste, sempre de bon humor que t'enamorarà i farà que et plantejis i vegis la vida d'una altra manera. 
I el final... quin final! Recordo haver plorat en les últimes pàgines. Però no tot és tristesa a No està escrit a les estrelles, tot i que la protagonista és una noia malalta de càncer, també podem trobar moments alegres que es faran riure.
Després d'haver-me llegit aquesta novel·la, m'he quedat sense paraules, felicito de tot cor a l'autor i gràcies a aquesta, buscaré un altre llibre d'en John Gree.

Laura

You May Also Like

0 COMENTARIS