RESSENYA: LA DAMA DEL MEDALLÓ

by - 20:35:00


Títol: La dama del medalló
Autora: Mercè Company
Idioma Original: Català
Editorial: Bromera
Any: 2000
Sinopsi: En la Bolonya del segle XVII, el marquès de Fabretti adquireix un quadre, La dama del medalló, fascinat per la bellesa de la jove retratada.
Davant la impossibilitat de conèixer la model, i desesperat d'amor, se suïcida, però abans intenta fer-li arribar unes cartes. Dos-cents anys després, un prestigiós director de cinema experimenta la mateixa fixació que Fabretti pel quadre.
L'obsessió per dur a la pantalla la història d'amor del marquès pren forma quan una amiga el posa amb contacte amb l'actual propietari del llenç.




Aquest llibre va arribar a les meves mans gràcies a un concurs d'una pàgina on es recomanaven llibres. La història la vaig trobar interessant i a més a més, com que és una novel·la bastant breu, la vaig començar a llegir de seguida.
El que més destaco d'aquesta novel·la són les grans descripcions de ciutats, plenes de detall, que realitza l'autora per tal d'incloure al lector més fàcilment a la història. Tot i així, considero que algunes vegades poden arribar a fer-se pesades.
A la dama del medalló podem observar l'amor i la tendresa, no només entre personatges sinó que queda molt plasmat l'amor a l'art amb l'obsessió pel quadre.
Aquest llibre té una lectura àgil i gràcies a que és ple d'incognites, farà que no puguis desenganxar-te ni un moment.

Laura

You May Also Like

1 COMENTARIS

  1. No estic d’acord en la teua opinió, no me crec que aquest llibre ha sigut escrit per un humà, molt avorrit, esta dona soles viu del estudiants que es tenem que comprar el llibre i llegir-lo per obligació

    ResponElimina