RESSENYA: LA DAMA DEL MEDALLÓ

by - 20:35:00


Títol: La dama del medalló
Autora: Mercè Company
Idioma Original: Català
Editorial: Bromera
Any: 2000
Sinopsi: En la Bolonya del segle XVII, el marquès de Fabretti adquireix un quadre, La dama del medalló, fascinat per la bellesa de la jove retratada.
Davant la impossibilitat de conèixer la model, i desesperat d'amor, se suïcida, però abans intenta fer-li arribar unes cartes. Dos-cents anys després, un prestigiós director de cinema experimenta la mateixa fixació que Fabretti pel quadre.
L'obsessió per dur a la pantalla la història d'amor del marquès pren forma quan una amiga el posa amb contacte amb l'actual propietari del llenç.
Aquest llibre va arribar a les meves mans gràcies a un concurs d'una pàgina on es recomanaven llibres. La història la vaig trobar interessant i a més a més, com que és una novel·la bastant breu, la vaig començar a llegir de seguida.
El que més destaco d'aquesta novel·la són les grans descripcions de ciutats, plenes de detall, que realitza l'autora per tal d'incloure al lector més fàcilment a la història. Tot i així, considero que algunes vegades poden arribar a fer-se pesades.
A la dama del medalló podem observar l'amor i la tendresa, no només entre personatges sinó que queda molt plasmat l'amor a l'art amb l'obsessió pel quadre.
Aquest llibre té una lectura àgil i gràcies a que és ple d'incognites, farà que no puguis desenganxar-te ni un moment.

Laura

You May Also Like

0 COMENTARIS