RESSENYA: EL CORREDOR DEL LABERINT

by - 11:08:00


Títol: El corredor del laberint
Autor: James Dashner
Idioma Original: Anglès
Editorial: grup 62
Any: 2015
Sinopsi: Quan en Thomas es desperta a l'ascensor, l'única cosa que recorda és el seu nom. Està envoltat de nois desconeguts que, com ell, tampoc recorden res del seu passat.
"Encantat de coneixe't, cagafil. Benvingut a la clariana".
Més enllà dels imponents murs de pedra que s'aixequen envoltant la Clariana, hi ha un Laberint, sense límits i sempre canviant. Cada matí, en obrir-se les portes, els corredors busquen una sortida. Mai ningú ha sobreviscut una nit a dins. Llavors arriba una noia. La primera. I el missatge que porta és aterridor.


Tothom parlava d'aquesta saga i moltes persones del meu voltant insistien per a que me'l llegís. Tots aquests fets van fer que creés unes expectatives que no han estat del tot assolides.
Primer de tot, mostraré els punts que considero forts de la novel·la. Feia molt de temps que no llegia un llibre on el protagonista és un noi jove. A les primeres pàgines, en Thomas dóna la sensació de ser un noi molt dèbil i covard, però al llarg de la novel·la ens adonem que és tot el contrari.
La resta dels personatges els trobem molt ben creats igualment, el que em fa felicitar a l'autor perquè moltes vegades els personatges secundaris són molt plans i només destaca el protagonista.
Fent referència a la trama, la idea és molt original, trobo que els llibres que es basen en un grup de joves, que han de sobreviure ells sols són addictius. A més a més, tot i que la idea pot semblar simple, l'autor aconsegueix aprofundir-hi i escriure una trama complexa.
Podria concloure dient que el llibre és força entretingut, però us preguntareu: per què ha esmentat en un principi que no ha complert les expectatives que hi tenia dipositades? Doncs perquè, és cert que m'ha agradat, però no el consideraria dels millors llibres que he llegit. No m'ha atrapat gaire i algunes parts les he trobat repetitives i feixugues. 
A més a més, després de llegir el final, em fa una mica de por llegir la continuació de la saga perquè tinc la sensació que l'autor James Dashner s'ha desviat massa de la trama principal.
Vosaltres heu llegit El corredor del laberint? Quina és la vostra valoració?. 



Laura

You May Also Like

0 COMENTARIS