RESSENYA: LA CABANYA

by - 20:29:00



TÍTOL: La cabanya
AUTORA: Natalia Preston
IDIOMA ORIGINAL: Anglès
EDITORIAL: Fanbooks
PAGINES: 349
SINOPSI: Un cap de setmana de festa en una cabanya remota és just el que la Mackenzie necessita per relaxar-se amb els seus amics. Però una boja nit de diversió acaba tràgicament amb dos assassinats.
No hi ha cap senyal de lluita i l’entrada no ha estat forçada. La sospita, doncs, recau en els cinc supervivents. Algú està mentint.
I si l’assassí encara no ha acabat?
LA MEVA OPINIÓ
Mes d’agost. Fa setmanes que s’ha acabat l’institut i un grup de joves decideix passar un cap de setmana en una cabanya. Riures, amics, festa, què pot sortir malament?
Quan la Mackenzie es desperta l’endemà, però, troba els cadàvers de dos dels seus companys a la cuina. Les portes i finestres no han estat forçades, només ha pogut ser un d’ells.
Sempre que em ve de gust llegir alguna novel·la policíaca, acostumo a triar obres de l’Agatha Christie, aquesta vegada, però, he decidit provar amb la prosa de la Natasha Preston de qui havia sentit a parlar.
A diferencia d’altres novel·les d’estil policíac, aquesta t’atrapa des de la primera pàgina, ja que no només ens presenta el cas a resoldre i els presumptes culpables sinó que coneixem més a fons els personatges.
La protagonista és la Mackenzie, una de les noies del grup que ens narra en primera persona els esdeveniments del cap de setmana i les investigacions que ella, amb ajuda d’en Blake descobreixen. Un llibre ple de sorpreses que mostra que tothom té secrets inconfessables i ningú és qui sembla ser.
Pel meu gust, al llibre hi ha masses escenes d’alcohol i festa, és un visió dels adolescents una mica estereotipada, però a part d’això, he acabat satisfeta amb la narrativa del llibre.
Per últim, què seria d’un llibre policíac sense un final sorprenent? “La cabanya”, definitivament, en té un. Tot i això, la meva puntuació ha estat de 3’5/5  justament pel final. És cert que jo no m’ho imaginava, no he estat capaç de trobar el culpable avanç que es resolgués el cas, però no m’ha acabat de convèncer. L’he trobat una mica forçat, per això no l’he puntuat més alt.
En conclusió, és un llibre que, tot i que no és una gran obra mestra és entretingut i definitivament el recomano a tot aquell que vulgui passar una estona entretinguda, amb un cas de doble assassinat per intentar resoldre.  

                            VALORACIÓ: 3'5/5



Laura

You May Also Like

0 COMENTARIS