RESSENYA: PLAY

by - 17:07:00


Resultat d'imatges de play javier ruescas catala
Títol: Play
Autor: Javier Ruescas
Idioma Original: Castellà
Editorial: Montena
Any: 2012
Sinopsi: Ningú diria que en Leo i l'Aarón són germans. El primer és presumit i ambiciós; el segon, tímid i reservat. Però ambdós desitgen alguna cosa. Mentre que en Leo somia amb fer-se famós a tota costa, l'Aarón no deixa de pensar en com pot recuperar a la seva parella, qui, després de guanyar un concurs i convertir-se en una estrella mundial, s'ha tornat inaccessible. 
  Un dia, tafanejant l'ordinador del seu germà, en Leo descobreix que l'Aarón té un talent impressionant per a la música, i que ha composat i gravat diversos temes que no tenen res a envejar als èxits més populars del moment. Sense pensar-s'ho dues vegades, en Leo decideix donar-los a conèixer per internet, i molt aviat, Play Serafin- el nom que li ha posat al canal de YouTube- es fa famós per tota la xarxa.   



   Què faríeu si quan us presenteu a casa de la vostra parella després d'un estiu sense poder parlar, us trobeu que s'ha convertit en una estrella mundial rodejada de càmeres de televisió? Això és el que li succeeix a l'Aarón al començament del llibre Play escrit per Javier Ruescas. Aquest fet marcarà un abans i un després en la vida d'aquest personatge.
  Aquesta és la primera part de la trilogia Play, que gira al voltant de la fama, i com de difícil és tenir una vida tranquil·la sent una estrella.
   Els capítols d'aquest llibre estan narrats en primera persona pels dos personatges principals, en Leo i l'Aarón, donant el seu punt de vista diferent a diverses situacions que apareixen al llarg de la novel·la. No destaco únicament els personatges principals, el fet que els secundaris com la Dalila i l'Emma siguin complexes i no simples, ajuda a crear un ambient més complet i realista.
  Fent referència a la lectura, aquesta és fàcil i, tot i que el llibre conté 506 pàgines, és àgil de llegir i no es fa pesat.
  Play és un llibre sorprenent que t'atraurà pel seu realisme i, tot i que l'amor sigui un tema important en la novel·la, no se centra únicament en aquest, cosa que agraeixo de tot cor.

Heu llegit Play? Creieu que ser famós es senzill?

Laura

You May Also Like

0 COMENTARIS