RESSENYA: PERCY JACKSON I ELS DÉUS DE L'OLIMP: EL LLADRE DEL LLAMPEC

by - 20:04:00Títol: Percy Jackson i els déus de l'olimp: el lladre del llampec
Autora: Rick Riordan
Idioma Original: Anglès
Editorial: Salamandra
Any: 2009
SinopsiQuè passaria si un dia descobrissis que, en realitat, ets fill d'un déu grec q ha de complir una missió secreta? Doncs això és el que li succeeix a en Percy Jackson, que a partir d'aquest moment es disposa a viure els fets més emocionants de la seva vida. Expulsat de sis escoles, en Percy pateix dislèxia i dificultats per a concentrar-se o com a mínim aquesta és la versió oficial. Objecte de burles per inventar-se històries fantàstiques, ni tan sols ell acaba de creure-se-les fins el dia en que els déus de l'Olimp li revel·len la veritat: En Percy és un semidéu, és a dir, fill d'un déu i una mortal. I com a tal ha de descubrir qui ha robat el llampec de Zeus i així evitar que es produeixi una guerra entre els déus. Per a complir la missió tindrà la ajuda dels seus amics Grover, una jove sàtir i l'Annabeth, filla de la sabia Atenea.
No recordo haver llegit mai un llibre semblant a aquest, on es barreja la mitologia grega amb el món actual del segle XXI. Si sou fans de l'escriptor Rick Riordan us haureu adonat que la majoria dels seus llibres giren entorn a la mitologia. Això és a causa de que l'escriptor és professor de mitologia de nens amb dificultat d'aprenentatge (per això es parla molt de la dislèxia).
Gràcies a aquest llibre he après dades curioses sobre la mitologia grega, cosa que valoro moltíssim. 
A més a més és un llibre molt senzill de llegir, d'aquells que podem regalar a aquells joves que no llegeixen gaire. És molt divertit i gaudeixes molt llegint-lo. Espero que us animeu a llegir-lo!

Laura

You May Also Like

0 COMENTARIS